Dankzij de huidige echografie technologie kan je nu tijdens de zwangerschap ook ”pret-echo’s” beleven!
Dit wordt vaak zo genoemd omdat deze echo niet onder de standaard prenatale onderzoeken valt.
Babyzoom focust zich op ontspanning, verwondering en verlangen en geeft dus geen medische diagnoses.


Desondanks is het toch mogelijk het hoofdje (gezicht), wervelkolom, hart, armen, benen,vingers, tenen, enz te bekijken op een dergelijke wijze, dat het voor de aanstaande ouders ook goed te volgen is.
Dus, wil je nog een keer je kindje zien en dit eveneens voor eeuwig laten vastleggen, dan kan je terecht bij BABYZOOM in Oostende! Bij BABYZOOM kan je op een groot televisiescherm naar je baby kijken terwijl de echoscopiste op de buik (uitwendig) zoekt naar mooie beelden.

Na het kijken naar een 2D echo (zwart-wit) kan er (indien je kindje goed ligt) overgeschakeld worden op 3D beelden (kleur). Bewegingen kunnen te zien zijn tijdens de 4D echo. Soms kan je een kindje zien glimlachen, gapen, drinken of duimzuigen!

Bij ons staat naast de baby natuurlijk ook de mama centraal, de praktijk is aangenaam verwarmd en ingericht met een comfortabele relaxzetel.
Ook de papa’s en plus mama’s die verlangen om meer betrokken te zijn staan hierdoor niet langer in de kou...want als je zwangere dames moet steunen en begrijpen is dat niet altijd een gemakkelijke taak. langs deze manier zijn ze al aardig goed op weg!

Zo’n “pretecho” kan voor jou, jouw familie en of vrienden een prachtige meerwaarde tijdens jouw zwangerschap betekenen.
Familie of vrienden, aanstaande opa's, oma's, ooms, tantes en anderen zijn dus uiteraard ook welkom om je kindje "live" te bewonderen, neem deze gerust mee. (maximaal 3 personen per sessie).
Daarbij kan je met de foto’s, DVD of CD-rom dit uniek moment en zelfs de verschillende groeifases van je kindje (s) voor altijd koesteren en herbeleven na jouw zwangerschap!
Foto’s kunnen verkregen worden in het formaat 10 x15 cm of een A4 Poster wordt op kwalitatief fotopapier geprint om nadien eventueel mooi in te kaderen.

Meerdere mogelijkheden zijn te zien in de praktijk.